Meni

Iskustva klijenata

Izvrsno iskustvo od pokazivanja stana kupcima, komunikacija tijekom prezentacije te tijek pregovora do prodaje. Sve pohvale i zahvale izvrsnom agentu g. Likiću na profesionalnosti i uljudnosti. Rado bih sve ponovio s Vama da trebam. 

Klijent: Mislav Bauer

Želio bih pohvaliti i zahvaliti g. Likiću na izrazito profesionalnoj i kooperativnoj suradnji tijekom cijelog procesa prodaje nekretnine. Bilo je pravo zadovoljstvo poslovati s Vama.

Klijent: Karlo Župetić

Ovim putem se želimo zahvaliti agenciji DOMUS, a posebno Danielu Likiću za svu pomoć koju ste nam pružili. Zbgo preseljenja u inozemstvo proces najma stana za nas je bio vrlo ugodan i bez stresa obzirom smo imali samo 25 dana u Hrvatskoj da stan pripremimo i iznajmimo. 

Klijent: Dubravka Kesić

Sve pohvale agenciji Domus..Profesionalno odrađen posao..Moje preporuke.Ocjena 5+

Klijent: Iva Stanić

Uz profesionalnost i ljubaznost svakako bi istaknula fleksibilnost kao karakteristiku ove agencije.Zbog prirode posla i pomanjkanja slobodnog vremena,bila sam primorana razgledavati stanove u večernjim satima i nedjeljom zbog čega sam vam beskrajno zahvalna jer je to bio jedini način da realiziram svoju potrebu za stambenim prostorom.

Stoga vas preporučam svima koji žele uslugu visoke kvalitete.

Klijent: Ljerka Kramarić-Car

Hvala što ste mi pomogli da pronađem stan o kakvom sam maštala.S obzirom na ograničeni budžet i moje želje mislila sam da će to biti nemoguća misija ali zahvaljujući vašem trudu uspjelo je.Sada uživam u svom prekrasnom stančiću a vas toplo preporučam svima.  

Klijent: Petra Bulić

U potrazi za stanom zbog specifičnih okolnosti i prevelikih zahtjeva već sam polako gubila nadu i mislila kako neću uspijeti pronaći ono što tražim dok nisam na preporuku dobila vaš kontakt.Posebno me se dojmilo što sam se mogla u potpunosti osloniti na vašu stručnost i iskustvo u ovom poslu.Razumjevanje i sluh za svaki moj zahtjev van su svih očekivanja.Napravili ste sjajan posao,hvala vam na tome.   

Klijent: Marija Knežević

Kada sam odlučio da ću prodati stan angažirao sam više agencija s obzirom kakvo je stanje na tržištu i da mi se žurilo ali vi ste se istakli ne zato što ste bili najbrži nego zbog truda koji ste uložili.Prezadovoljan sam  načinom ophođenja prema meni,pedantnošću oko svakog detalja a posebno ugovorom koji ste radili za mene.Preporučam svima da izaberu baš vas jer sigurno neće pogrješiti.


 

Klijent: Ivan Matijašević

Nisam htjela surađivati sa Agencijama jer sam do sada imala neugodna iskustva koja nisam željela da se ponove ali me je susjeda (kojoj ste prodali stan) nagovorila i sad sam joj zahvalna na tome.

Vratili ste mi izgubljeno povjerenje jer ste posao odradili profesionalno u svim fazama,od razgledavanja do potpisivanja ugovora.Sretna sam što ipak postoji netko kome možete ukazati povjerenje da posao napravi upravo onako kako ste očekivali.

Preporučujem vas svima!

Klijent: Anamarija Kotrman

Zahvaljujem se što ste u tako kratkom roku pronašli odgovarajućeg najmoprimca za moj stan.

Sve ste obavili profesionalno a najviše ste me oduševili ljubaznošću i strpljenjem.Imala sam osjećaj da u svakom trenu mogu računati na vas.Preporučila mi vas je kolegica s posla a ja ću vas preporučiti svima.  

Klijent: Ivana Matančić

Trenutno živim u RH i prilikom potražnje stana za najam na području grada Zagreba odlučio sam se angažirati agenciju DOMUS koja mi je preporučena od strane poslovnog partnera. Nakon prvog posjeta njihovom uredu i upoznavanja s trenutnom ponudom stanova na tržištu izbor mi je već bio olakšan. Jednostavna komunikacija, kompetentnost i fleksibilnost su značajke sa kojima sam se susreo. Svi su djelovi našeg ugovora ispunjeni na vrijeme, a cijeli proces unajmljivanja stana prošao je prema dogovorenom .

Klijent: Roberto Soldo

Surađujem već dugi niz godina sa agentima iz agencije za nekretnine DOMUS s kojima sam u u posljednjih pet godina ostvario suradnju u kupnji, prodaji i najmu stanova. Ovom prilikom želim se zahvaliti na trudu, vremenu i radu u kontinuiranom pronalaženju odgovarajućeg najmoprimca/kupca za moje nekretnine. Brzina realizacije, stručnost agenata, lakoća komunikacije koju s njima ostvarujem i povjerenje koje smo izgradili garancija su nastavka naše dugogodišnje suradnje.

Klijent: Božo Mandić

Agenciju DOMUS bih svakome koji namjerava kupiti stan toplo preporučila. Tijekom cijelog procesa osjetila sam da je briga za stranku u Agenciji primarna.Također bih istaknula da su način,kao i obim pružanja usluga na visokoj profesionalnoj razini. Unatoč profesionalnosti osjeća se jedna ugodna atmosfera u komuniciranju te fleksibilnost  sukladno danim okolnostima.

Klijent: Ljilja Spudić

Hvala Vam DOMUS. Radili ste jako teško kako bi pronašli odgovarajući stan za mene. Bili ste vrlo posvećeni i jako cijenim vaš trud. Ja ću vaše usluge koristiti i u budućnosti te vas preporučiti mojim kolegama. Zaista sam uživao u suradnji s vama.

Klijent: Benoit Knopper

Nedavno sam prodala nekretninu u Zagrebu i pri tome angažirala Domus kao agenciju. Bilo mi je drago što su nastupili vrlo ljubazno i ​​stručno tijekom cijelog razdoblja, od početnog telefonskog poziva do potpisivanja kupoprodajnog ugovora i primopredaje nekretnine. Ranije sam već svoju nekretninu pokušala prodati preko jedne druge agencije, ali u periodu od 6 mjeseci nisu mogli pronaći kupca. Bilo mi je tim više drago jer sam dobila prihvatljivu ponudu za moju nekretninu mjesec dana nakon što sam angažirala Domus tim. Vjerujem da je to bila zahvaljujući njihove baze klijenata i znanja te iskustva da odrade cijeli proces prodaju vrlo brzo.

Klijent: Sendi Vejić

Želim vam zahvaliti za svu vašu pomoć u pronalaženju stana za najam. Za razliku od mnogih agenata za nekretnine ovih dana, Vi ste zapravo poslušali moje zahtjeve i želje i odgovarali na moje pozive. Iznimno sam sretna sa svojim stanom i neću oklijevati kako bih preporučila Vaše usluge bilo tkome u budućnosti. Ako ću ikada opet imati potrebu za drugu nekretninu, Vi će te biti moj prvi kontakt.

Klijent: Eka Wiediyantiningsih

Ovim putem želim se zahvaliti svima u agenciji DOMUS jer su profesionalno, dosljedno, s puno poštovanja, energičnosti i smirenosti odradili svoj posao. Mi smo prvi puta bili u poziciji prodavatelja nekretnine i cijeli je proces prošao vrlo jasno i glatko. Dali su nam potpuno novi dojam o  agentima za nekretnine.

Klijent: Mirko Kobasić

Izuzetno nam je  drago što smo konačno uspjeli iznajmiti našu kuću i želimo vam se zahvaliti za vaš kontinuirani rad i trud. Mi smo napravili dobar izbor kada smo se odlučili za vas kao posrednike u prometu nekretninama, jer ste se kao i uvijek maksimalno angažirali i potrudili u komunikaciji te nam uvijek dali dovoljno vremena kada su potencijalni klijenti dolazili pregledati našu kuću. Osjećali smo se vrlo ugodno s vama i uvjereni da bi nam vi mogli postići najbolju moguću cijenu za našu kuću. Nećemo oklijevati da vas preporučimo svakome tko razmišlja o najmu ili prodaji svoje nekretnine i želimo vam i dalje puno uspjeha.

Klijent: Obitelj Marić

Posebna ponuda

Zagreb, Centar, 3 soban stan za najam, 65m2

Pošaljite komentar