Meni

O nama - Tko smo

Agencija za nekretnine DOMUS je tim stručnjaka sa znanjem iz područja nekretnina i iskustvom u pružanju usluga klijentima. Raspolažemo s višegodišnjim međunarodnim iskustvom kombiniranim sa odličnim poznavanjem lokalnih trendova koji oblikuju tržište nekretnina u Zagrebu i Hrvatskoj. Nudimo vam kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Ovdje smo kako bismo odgovorili na potrebe hrvatskih i inozemnih klijenata koji traže visokokvalitetne usluge upravljanja imovinom u najmu i vlasništvu, kao i redovne usluge vezane uz najam nekretnina. Cilj agencije za nekretnine DOMUS uvijek je bio da se vlasnici i klijenti koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor pouzdaju u naše savjete u profesionalnu i prijateljsku uslugu. Razvili smo jedinstven pristup u kojem nam je istovremeno važno da ste zadovoljni ishodom posla, bilo da je najam, zakup ili prodaja, ali i da vam je ugodno poslovati s nama. Taj pristup agenciji za nekretnine DOMUS garantira dugogodišnje poslovne odnose s mnogim vlasnicima nekretnina te našim klijentima koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju, primarno zaposlenicima vodećih domaćih i stranih kompanija i veleposlanstava.

Vjerujemo da će vam poslovanje s nama biti ugodno iskustvo tijekom pronalaženja nekretnine za najam po vašem izboru i tijekom boravku u njoj ili tijekom ugovaranja osiguranja vezanog uz najam i brige o vašoj nekretnini u Hrvatskoj.