Meni

O nama - Tko smo

Agencija za nekretnine DOMUS je tim stručnjaka sa znanjem iz područja nekretnina i iskustvom u pružanju usluga klijentima. Raspolažemo s višegodišnjim iskustvom i odličnim poznavanjem lokalnih trendova koji oblikuju tržište nekretnina u Zagrebu i Hrvatskoj. Nudimo vam kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Ovdje smo kako bismo odgovorili na potrebe hrvatskih i inozemnih klijenata koji traže visokokvalitetne usluge upravljanja imovinom u najmu i vlasništvu, kao i redovne usluge vezane uz najam nekretnina. Cilj agencije za nekretnine DOMUS uvijek je bio da se vlasnici nekretnina i klijenti koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor pouzdaju u naše savjete i u našu profesionalnu i prijateljsku uslugu. Razvili smo jedinstven pristup u kojem nam je istovremeno važno da ste zadovoljni ishodom posla, bilo da se radi o najmu, zakupu ili prodaji, ali i da vam je ugodno poslovati s nama. Sadašnji status i reputaciju izgrađivali smo, prije svega, poštenim i iskrenim pristupom prema svakom klijentu, pažljivo slušajući njegove želje, dajući mu bezrezervno na raspolaganje svu našu posvećenost i vrijeme, i sva naša stručna znanja, kako bismo u zajedničkoj interakciji došli do konačnog i jedinog cilja, a to je – zadovoljan klijent.

Takav pristup agenciji za nekretnine DOMUS osigurao je dugogodišnje poslovne odnose s mnogim vlasnicima nekretnina, s našim klijentima i partnerima.