Meni

Vlasnici - Razmišljate o prodaji Vaše nekretnine?

Ključni čimbenici za uspješnu prodaju nekretnine je kvalitetno i brzo oglašavanje po konkurentnoj tržišnoj cijeni, u kombinaciji sa stručnim i profesionalnim rukovođenjem procesa prodaje.

Evo kako mi to postižemo:

Atraktivna prezentacija nekretnine:

Mi čemo pokazati Vašu nekretninu s njene najbolje strane. Koristimo naše vlastite visokokvalitetne fotografije kako bi proizveli jednu višejezičnu online brošuru koju onda predstavljamo na našim web stranicama.
S više od 10.000 posjetitelja mjesečno, www.domus.hr je jedna od najistaknutijih i popularnih stranica za nekretnine s naglaskom na Gradu Zagrebu.

Odabrane nekretnine predstavljene su kao naše nekretnine mjeseca i neposredno su prikazane na našoj početnoj stranici koja je najčešće posjećena. Pored toga ćemo poslati mjesečni newsletter s preporukama za naše međunarodne pretplatnike. Na taj način registrirani potencijalni kupci su automatski obaviješteni o odgovarajućim nekretninama.

Nadalje koristimo tradicionalne načine oglašavanja poput internet portala njuškalo.hr, oglasnik.hr, centarnekretnina.net i crozilla.hr te print medije kao što je popularan prilog nekretnina u Jutarnjem listu i Večernjem listu.

Također, kao jedan od vodećih online portala vezan uz nekretnine također koristimo socijalne medijske kanale. Na primjer, možemo objaviti Nekretnine na našoj Facebook stranici.

Postizanje cilja brže s ekskluzivnim posredovanjem

Ako nam povjerite prodaju Vaše nekretnine dajući nam ekskluzivnost u posredovanju, imat će te višestruku korist od cijelog spektra naših promotivnih prodajnih aktivnosti - za bržu prodaju i postizanje najbolje moguće prodajne cijene.

Mi ćemo sastaviti jedan marketinški koncept po mjeri za Vašu nekretninu, koristeći širok raspon poticajnih mjera, kao što su oglasni prostori, preferencijalni Internet plasman, posebne biltene, i sl.

Na taj način dajemo Vašoj nekretnine jedan poseban status kroz povlašteno izlaganje i prezentaciju. Za vas, kao prodavatelja, jedna prestižna i iskusna agencija ima smisla, jer je iskustvo pokazalo da to dovodi do brže prodaje i, što je najvažnije, veće cijene za Vašu nekretninu.

Stručno rukovanje prodajom

Mnoge prodaje nekretnina nisu uspjele zbog lokalnih birokratskih prepreka. Mi ćemo Vam pružiti sve potrebne dokumentacije prodaje, provjeriti dokumente u katastru i zemljišnjim knjigama, pripremiti predugovor/ugovor o kupoprodaji, i također organizirati termin kod javnog bilježnika. Na kraju, odradit ćemo primopredaju nekretnine.